> > A Blog By Nellie ♥ -

Hej

Kommentarer (3)

2010-09-29 @ 09:32:17paus från bloggen

Kommentarer (0)

2010-09-29 @ 09:28:51

hejsan, är i skolan nu, jag vet att jag inte har skrivit på länge, och det är jag lessen för. Men jag har dataförbjud när jag är hemma -.- jag får ha datan i skolan men inte hemma, så jag tar en paus från bloggen tills jag får ha den hemma :)

ha det bäst så länge pööss <3

Hejsan :D

Kommentarer (0)

2010-09-25 @ 13:59:34

Halloj! :) Idag vaknade jag typ vid tio av mej själv, jag trodde det var natt, för mitt rum var typ helt kolsvart :P Sen satte jag på datorn, och sen messade jag Oliwer och frågade om ha ville komma hem till mej och spela sims , det ville han! :) Så nu sitter vi här med varsinn dator och nördar, men jag vill inte vara taskig, så jag ville göra ett inlägg :D Sen typ vid halv sex så ska jag möta Patricia,Zeinab& Markus ;) De ska hänga med på bion, kanske Jordan också :)
Blog you later, after the bio :D <3

Tusen gånger starkare.

Kommentarer (0)

2010-09-25 @ 00:09:18

Hej :) Imån ska jag på bio med Patricia och Zeinab och Alina kanske ska följa med :D Vi ska kolla på Tusen gånger starkare på Bergakungen kl 18:30. Egentligen skulle vi kolla på I rymden finns inga känslor, men vi ändrade oss ;) Jag hoppas den är bra (y)

Efterbliven :D

Kommentarer (0)

2010-09-24 @ 22:29:21

Hejsan! Förlåt, men jag har varit ute hela dagen så jag har inte hunnit blogga. Sista lektionen hade vi gympa, sprang 3 km, ass häärligt :D Få lite motion! Slutade typ vid tre. Sen gick jag hem, duchade och sen kom Clara :) Vi var inne först och typ satt vid datorn och gjorde massa grejer, sen gick vi ut. Jag messade Roggan också, så han var med. Haha vi var vid kinagungan, och massa andra uuungar var det, typ Jennifer, Gino och massa andra :P Men sen skulle Clara hem så vi gick hem till mej och hämtade hennes väska sen gick vi till hållplatsen väntade på spårvagnen i en minut typ, sen när den kom så kom hon på att hon hade glömt sitt busskor hos mej, så vi gick tillbaka till mej och hämtade det xP Hon hade iaf tur med vagnen igen, för vi väntade bara en minut igen :D Så jag ringde Oliwer, han var med Kortis så jag och Roggan mötte upp dom vi ett dagis, så där var vi, asskul haha XD Sen skulle alla hem, så jag var med Gisela,Jennifer,MarkusG,Alle,Konve,Linus& Gino typ. Hahaha vi typ gick runt i gamle och sånt :D Härligt var det dööh. Ikväll/inatt ska jag nörda Sims ;) Gjorde typ inte det igår, hann inte :( Men men , det är ju lördag imån så :)

Blog you tomorrow <3

Dima i skolan
Min dag

Kommentarer (2)

2010-09-23 @ 20:27:33

Hejsan hoppsan, kom in för en stund sedan. Efter skolan så träffade jag Zeinab :D Hon väntade utanför skolan. Richard&Markus skulle bara med från första början xpp Men sen ville Gino, Jordan och Pidi vara med :)
Roggan slutade samtidigt som oss, så han var med oss innan hans träning. Vi var vid kinagungan hela tiden. Vissa spelade fotboll, åkte skateboard och klättre uppe på biblioteketstak :P Jag gjorde lite både och. Btw, jag ringde Prästen (kevin valdivia) också, så han var med lite så snackade vi om livet. Sen skulle Richard,Pidi,Jordan&Markus åka och spela fotboll vid kviberg eller något, så jag,Zeinab och prästen stannade kvar och snackade. Sen var jag tvungen att gå hem en stund, sen fick jag gå ut igen. Zeinab hade redan åkt hem, så jag fråga Alice i min klass om hon ville göra något, det villa hon så vi möttes på min gård. Vi gick till kiosken, och sen träffade vi på Gino igen, han skulle hem och sova eller något efter en halvtimma xD Så träffade vi på Jennifer&Isak. Isak skulle hem, så Jennifer var med oss :D Vi satt vid kinagungan och chillade tills Markus&Jordan kom. Nu gick alla hem, sitter och chattar med folk och lyssnar på musik (Y) :P
Juste, hahahah. Alice&Jennifer fick värsta kicken och stog och dansa vid en lyckstolpe i typ en halvtimma;)

Tagen idag <3


Sitter i skolan.

Kommentarer (0)

2010-09-23 @ 10:48:24

Haha godmorron! :) Eller god eftermiddag eller vad man ska säga. Jag sitter i skolan och ska ha engelska nu. Idag slutar jag 14.15, då ska jag vara med Richard,Markus och Gino. Så ska vi vänta på Zeinab, som sagt så saknar jag henne jättemycket, nu har jag fattar hur mycket, trodde att vi inte skulle ha mera kontakt när jag bytte skola, men det har vi vettu :) Och det är toppen (y)(y)

ALLA ADDAR hellokaj PÅ SKYPE


God kväll.

Kommentarer (0)

2010-09-22 @ 21:22:59

Ja jag vet. Kan inte skriva om något intressant idag :P Nu ska jag göra läxan relaxxa you know :)
Vi fick skåpen idag och gissa vad .. Jag fick underskåp -.- måste sätta mej på golvet typ hela tiden haha :P
Iaf, imån ska jag vara med zeinab,gino,markus&kanske richard :D Har saknat zeinab assmkee <33
Aja, har inget mera bra att skriva, puss.Ska nörda sims nu

Kommentarer (0)

2010-09-22 @ 18:03:26

Hello kaj! Sitter hemma hos Oliwer nu :P Vi var med Kortis förut, och när hon skulle gå hem så träffade vi Roggan&Emil hans lille bror vid kinagungan. Vi var med dom lite och typ åkte skateboard och jag ägde sönder på fotboll. Jag gjorde mål mellan Oliwers ben ;) :D Misstolka inte det! (Y)  .. Misstolka inte det heller.
Jag är jätteglad för att jag hittade mitt Sims 3 som jag har letat efter hela fucking sommaren XD :P
Så jag och Oliwer ska nörda sims nu ( han har också sims )
Blog you later :D

Sitter i skolan.

Kommentarer (0)

2010-09-22 @ 09:52:15

Hejsan! Nu sitter jag i klassrummet och har svenska (egentligen) men jag typ chattar med dima&alice även fast vi sitter i samma klassrum, och så webbar vi på skype :D Idag är det första dagen vi har datorn i skolan, och vi ska förhoppningsvis få våra skåp idag. Alla har fått dom förutom våran klass :S Så seeegt :(
Blog you later <3

Hej ;)

Kommentarer (0)

2010-09-21 @ 22:40:41

Tjenare. Jag har duschat nyss, och jag har pluggat lite mer till provet imån :) Det kommer nog gå bra, det konstiga är att jag glömmer bort typ att plocka undan och massa uppgifter jag får, men när jag väl har glosor, prov eller liknande.. Då ser jag svaren framför mej o; Jag har bra pluggsinne (yy' Idag var jag med Alice&Gisela först som ni vet. Sen var Jennifer med:D Hahaha, det var asskul, vi skrattade typ åt allt, speciellt Jeeesuus!! :P Ni fattar nog inte vad jag menar xP Jag ligger och kollar på The X-effect också :) Haha, sikka idioter det finns!! :) Har sovmorron imån, hörs imån! <3 :)


Hahah, Richard låånghööve :D


Är hos Alice :))

Kommentarer (0)

2010-09-21 @ 15:11:23

Tjeenaamörs igelkött :) <3 Idag slutade jag 14.15, slutade med spanska. Hihi bästa ämnet idag var bilden ;) Jag och Dima gjorde varsinn playboyhäst hahaha :P Vi skulle designa en egen :) Hittade inte på något annat :P Nu är jag och Gisela hemma hos Alice :D Vi har det kulkul, vi ska chilla&plugga till provet imån -.-
Och är fullbokad heeeela veckan :P

Onsdag: Ska jag vara med Oliwer&Kortis om dom kan.
Torsdag: Ska jag vara med Zeinab <3
Fredag: Ska jag vara med Clara<3
Lördag: Kanske på bio med Patricia<3
Söndag: Vet itte :OBLOG YOU LATER :)

Hiss eller Diss

Kommentarer (0)

2010-09-21 @ 07:25:55
Jag hissar gulliga sms ..♥  Man blir verkligen glad :)


Jag dissar vissa jeansjackor, för dom är snea i längden xd
Jag har en sån på bilden.


Min dag - Patricia<3

Kommentarer (0)

2010-09-20 @ 20:20:43

Hello :D Efter jag hade pluggat lite så åkte jag till nobel och mötte upp Patricia där. Så gick vi tillsammans till lundenskolan för att hämta något i hennes skåp, haha vi var ensamma i skolan så vi typ höll på och flammsa lite granna ;) Sen väntade vi på bussen och åkte iväg hem till henne :) Vi satte oss framför datan och typ laddade ner I rymden finns inga känslor, men man fick bara se en halvtimma av den. Den verkar skitbra så jag&Patricia kanske ska kolla på den till helgen :) Var tvungen att vara hemma halv åtta idag -.- Mohahaha, jag kom hem precis, exakt prick 19.30 ;) SKILLS biaatch.

Hahah, var det nåt i hans mat eller? :P


'
SEXY SKOLFOTO

Skit väder :(

Kommentarer (0)

2010-09-20 @ 14:48:31

Hallooj. Idag skulle jag egentligen vara med kompisar, men jag vet itte hur det blir med det för det regnar och det är såå tråkigt :( Men jag har ju prov på onsdag, om demokrati och sånt, så ska plugga+ göra matteläxan och massa andra läxor, jag kan ju passa på nu :) Haha, i skolan gick min väska sönder också. Lyckat :O Mamma har äntligen köpt nya byxor till mej, hon vill inte att jag köpa byxor utan henne för att jag bara väljer konstiga och fula byxor. TYCKER HON JA ^^ :P
Bloggar sen :D

Min dag - Clara<3

Kommentarer (1)

2010-09-19 @ 21:38:03

Hejsan. Jag kom hem vid åtta och har inte pallat blogga föränn nu :P Jag vaknade ungefär halv ett idag, jag la mej typ tolv igår , sov läänge :O Då fråga jag Clara om vi skulle göra något idag och det ville hon :) Så jag åkte hem till henne och så var vi där i en halvtimme eller något, sen gick vi ner till ett cafè i olskroken, och vi tog någon konstig grej, men den var goo :D Och så snackade vi om Jaybe ofc. Sen gick vi till Clara igen, talked about lliiife, satt vi datorn och gjorde massa grejjer. Får mej att tänka på massa minnen, vi har ju kännt varandra sen dagis. Och vi har ju bott på samma gård förr tills jag flyttade, så vi hittade massa barndoms saker, typ från 2008 :P Hihi, det var skööjjigt.

Pusss älskar dej Clara <3 :D :)Hey!

Kommentarer (0)

2010-09-18 @ 23:56:15

Tjatjaa, kom hem för en stundsen. Förut var jag med Patricia,Gisela,Jordan&Markus. Vi åkte till stan för att Patricia skulle käka på donken :D Sen åkte vi till gamlestadstorget. Där klättrade killarna och Patricia upp i byggställningarna som dom bygger upp massa hus med :P Dom kom på ett tak ashögt uppe :O Sen skulle Patricia åka till stan och käka med sin pappa, så jag åkte hem jag med :) Så jag åt och sen gick jag till Oliwer. Han hade filmkväll tyå, ink mej,oliwer,kortis&roggan. Vi kollade på katten gustaf (Y) :P Haha väldigt bra :D Sen skulle Kortis hem, så vi följde henne hem dårå. Sen sprang vi tillbaka till Oliwer, så spelade dom tvspel medans jag typ däckade. Sen så messade Clara mej att kolla ut på månen,  för en speciell anledning som jag inte orkar ta upp här och nu :P Nu ligger jag och nördar. Kommer somna snart.. Är jättetröttHiss eller Diss

Kommentarer (0)

2010-09-18 @ 12:00:20Jag hissar ....    Justin bieber ;-)
Jag dissar Cody Simpsons :O

Bläckfisk ,,

Kommentarer (0)

2010-09-18 @ 00:24:42

Crazy day o;

Kommentarer (0)

2010-09-17 @ 22:45:57

Heej! Kom precis in, har varit ute med Patricia, Jordan,Alice&Markus. Fast jag ska berätta dagen från början till slut. Förut vid tolv-ett så sa Kortis att jag kunde komma hem till henne. Hon hade utegångsförbud men jag fick gå hem till henne och vara hos henne :D Det var kulkul för jag har saknat henne jätte mycket <3
Så vi var hos henne och kollade på I taket lyser stjärnorna. Och emellan där spelade vi in en video via datorn, vi mimade till en jätte konstig låt xD Dom sjunger typ; - Bläckfisk. Och sånt :P
I alla fall, så Oliwer&Elina kom utanför hennes fönster så stog vi och snackade med dom lite. Så fick vi en idè.. Kortis hämtade en bunke med vatten och kastade ut på Elina, hon blev skit pisst och sprang upp i Kortis trappuppgång och försökte få upp hennes dörr. Det gick inte så bra, för vi hade en spärr på men hade glömt det vanliga låset så det öppnades bara halvvägs :D Sen stack dom. Sen gick jag hem. Så snackade jag med Patricia på msn och så kom vi överens om att vi skulle göra något med Markus och Jordan. Så mötte upp dom vid Redbergs, så stack vi till Gamle. Vi var där vi åtta typ. Så stack vi till kinagungan så gjorde dom massa jackass hopp ifrån saker och sånt :P Sen märkte jag att det var några som tog kort på oss genom ett fönster och typ gömde sig och sånt. Så Jordan ringde polisen, så kom polisen. Så snackade vi med dom men dom sa att det inte var något. Men det var det ju :O Så stack alla hem. Men en bra dag i alla fall :D


HARAAAAM!!


Fick ingen bild från när jag var med Patricia och dom :(

Lifestyle

Kommentarer (3)

2010-09-17 @ 13:50:39

Jordan - FreestyleMarkus - FreestyleEn smart grej är att man kan ta videos från Facebook och bädda in dom så det går att ladda upp dom h'r :D Haha, iaf dom här togs igår vid nya kulan. Jag har några till när Markus dyker ner och när han jag bakåtvolt i busken. Men jag pallar inte ladda upp dom nu :P

Slutade tidigt idag :D

Kommentarer (0)

2010-09-17 @ 13:42:05

Halloj. Kom hem vid tolv eller nåt kommer inte ihåg :P Vi slutade tidigt idag igen pga att vi inte hade gympa eller elevensval, dock så kommer det komma igång nästa vecka. Gud va tråkigt assåå. Hatar både gympa& elevensval :S I alla fall, har bara lyssnat på musik och tatt det lugnt :) Vet ej vad jag ska göra idag, så jag bloggar senare :DBjuder på en bild också :P

Min dag - Alina <3

Kommentarer (1)

2010-09-16 @ 20:49:02

Hej :D <3 Jag ringde Alina förut och frågade om hon ville göra något och det ville hon :D Jag åkte till olskroken och så var vi ute lite och sen gick vi hem till henne och hämta pengar, för hon skulle klippa sej. Sen gick vi till en sallong i olskroken och så satt jag och väntade på henne :P Man ba waaaa, det tog typ en timma eller något, men men jag läste Veckorevyn så länge (y) :) Sen åkte vi till gamle och mötte upp Markus, Pidi& Jordan. Vi gick till nya kulan och så Markus&Jordan gjorde värsta freestyle över buskar och sånt, askul :D Synd bara att jag inte kan lägga in videos på bloggen utan att lägga ut de på youtube.. :P
Sen gick vi till kinagungan och så kom V-L och Roggan. Pidi testade v-ls skateboard ett tag så vi andra gjorde massa annat. ALINA , BETE DIG SOM FOLK ♥   Hahah , nu är jag hemma :P Ska duscha och lite sånt vettö. Ha det gött :)
Frilufsdag!

Kommentarer (0)

2010-09-16 @ 14:06:43

Tjenare, kom precis hem från skatås. Asså shiiet, det var astråkigt :P :S  Vi gjorde massa sammarbets övningar, okej då. Vissa saker var la okej, men inte allt :( Vi hade i alla fall tur med vädret, för när vi skulle dra hem så pissregnade det xP Jag gick hem tsm med Roger,Elina,Oliwer&Kortis. Jag och Kortis gick barfota fast med strumpor hem :D Så vi kunde gå i vattenpölar :O Kortis har utegångsförbud och Oliwer&Elina ska cykla till stan, palla inte hänga med xP Haha. Men vet inte vad jag ska göra idag, nu ska jag iaf dricka mitt te (Y) :P
Pidi, Danait&Alice


Min nya idol!

Kommentarer (1)

2010-09-15 @ 18:19:11

Hejsan, den här killen är verkligen konstig :O Men han är rolig och man tröttnar aldrig på hans videos. Man kan aldrig ha tråkigt när man kollar på honom :D

Hiss eller Diss

Kommentarer (0)

2010-09-15 @ 15:56:26
Jag hissar Macbooks, för att dom är snabba och riktigt stilfullaJag dissar dåliga pennvässare, hur jobbigt som helst


Haagel :'(

Kommentarer (0)

2010-09-15 @ 13:43:50

Tjena mörss. När jag slutade så mötte jag oliwer, och direkt när vi kom ut så började det hagla svinmke så  vi sprang skrikandes till oliwer,  va helt jäkla pisseblöt när vi kom in. Ni sitter jag vid oliwers stationära dator medans han försöker fixa sitt xbox :p vi ska kolla på film , fråga mej inte vilken för det vet jag inte o: :) I alla fall, imorgon ska vi ha nånting i skatås. Inte idrottsdag iaf :P Hoppas det blir kul och inte regnar :S Vi hörs sen.

Seg dag.

Kommentarer (1)

2010-09-14 @ 22:10:55

Det förra inlägget skrev jag när jag satt hos Oliwer. Vi skulle ut och möta Kortis, vi var med henne en stund, gick till godistappen och köpte godis till mamma, (hon ber mej alltid gå ut och köpa godis) men jag var extra snäll och gjorde som hon sa för att det är en så grå dag och för göra det bra för alla andra :)
Ett plus på dagen är att jag har fått min Frida tidning på posten, ett tips till alla er där ute! Man kan prenuminera, det är billigt och bra! :D Har suttit på mitt golv och läst ut den, dock så är det egentligen en egengjord soffa som jag har gjort med kuddar och sånt :P Imorgon har jag sovmorgon till halv tio, helt gött är det :D Hejdå! :)

Bloggar jag läser: 
http://www.kissies.se/
http://fokis.se/
http://tamy.blogg.se/
http://lifeofviki.blogg.se/
http://aliinakung.blogg.se/
http://zeinabjawads.blogg.se/
http://lexxiie.blogg.se/
http://jennykarolin.blogg.se/
http://anonymiish.blogg.se/
http://kaxainte.blogg.se/
http://www.ffinasteeduw.blogspot.com/

Har kanske glömt någon :S

sitter hos oliwer nu.

Kommentarer (0)

2010-09-14 @ 19:38:26

Hej, idag var jag i skolan såklart :) Värsta tråkigt för första lektionen hade vi gympa, och på vägen till G-hallen så spöregnade det så jag höll på att dränkas eller något x) G-hallen är gympahallen vi har gympa. Det låter ju ganska förståigt xD I alla fall, gympalektionen var sådär, vi körde brännboll inomhus, det var ju kul men jag menar, alla killar spelar som det gäller livet så dom blir bråkiga och jobbiga. Men men. Efter det hade vi massa andra tråkiga lektioner, kommer inte ihåg vad det var nu :P Slutade 14.15, då mötte jag upp oliwer så gick vi tillsammans till en frisör i gamle jag skulle klippa mej i. Efter en stund kom Elina&Kortis springandes också :P De skulle sitta med mej när jag klippte mej iaf jag skulle börja lipa ^^ Jag klippte topparna, kortare lugg och klippte upp det lite. Sen träffade vi roggan, han hade glass med sig, då blev jag glad :D Haha, då gjorde vi massa saker, sen följde vi Kortis till hennes musikal igen. Jag köpte en kaka också (y) sen skulle roggan hem, och elina på träning. Så nu sitter jag hos oliwer, vi ska ut nu.Feeeeli'n so hoot XD

Allt för min syster.

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 21:50:49

Nu har jag kollat på Allt för min syster. Herregud vilken rörande film :( Och den var riktigt bra. Ett tips, kolla på den! Det får en att inte vara rädd för döden längre.. 

Hiss eller Diss

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 18:55:27

Jag hissar korta skoldagar! Vem gör liksom inte det?! :D
Jag dissar när man har dålig hårdag. Det är bland det värsta jag vet :@

Skola,kompisar.

Kommentarer (0)

2010-09-13 @ 18:39:44

Tjenamoors! :) ♥ Idag började jag skolan 09.20 för att våran bildlärare var sjuk idag. Så fick lite sovmorron.
Jag gick upp halv nio, fixade mig, åt frukost och gick till skolan runt kvart över :p Det är väldigt skönt att bo nära så man kan gå upp senare:D  Vi hade de tråkigaste ämnena idag, svenska, so och engelska. Okej då, engelskan är ju ganska rolig, men inte när klassen är så stökig så vi inte hinner med det vi egentligen ska. Och på so läser vi om politik. Väldigt tråkigt :S  Slutade 14.15 idag, så träffade roger,elina&oliwer. Vi skulle möta upp en som heter Robin, han och Elina hade bestämt träff men det sket ju sig. vänta på honom typ i nån timma. Jag snacka med honom i telle också, köttfyfan. Xd  Sen kom kortis, så gick vi till kyrko då skulle roger på judoträning. Så vi andra gick upp på berget och snackade om minnen, sen upp till klyftan. Nu är jag hemma. Skulle hem och käka, men nu pallar jag inte gå ut igen :P

Haha som ni kanske har märkt så gillar jag att ta kort i klassrummet(y)

Klyftan baby ♥


Bjuder på en bild på mig med :D

hej

Kommentarer (0)

2010-09-12 @ 21:46:04

nu är jag hemma. jag har varit med oliwer&elina hela dagen. kortis skulle iväg eller nåt. oliwer har fixat elinas bmx så vi var i cykelrummet ett tag, vi blev assglada när  vi var klara haha :P
sen stack jag hem och käka, och sen träffade jag oliwer och så gick vi tillsammans till elina. vi gjorde kladdkaka, vilket blev ganska mycket+ massa grädde. så typ spydde massor och sånt :D
hahaha. elina fick världens skrattattacker när oliwer spydde, för han åt en hel skål med grädde xp   sen vid halv nio sprang vi allt vi hade till kinagungan. och var där typ en halvtimme sen stack vi hem.

Hiss eller Diss

Kommentarer (0)

2010-09-12 @ 17:29:14

Jo, eftersom jag har missat en grej med ha blogg får jag ta och börja med det nu :)Jag hissar stuprörsjeans för att dom är verkligen snygga och man kan ha dom till allt för att det ska se snyggt ut
Jag dissar när ens mobil går sönder, och när man inte får en ny på länge

vaknade nyss.

Kommentarer (1)

2010-09-12 @ 13:38:28

halloj. vaknade nyss, vi la oss rätt sent så ja :) andrea skypade med oliwer typ hela tiden så vi somnade medans han var med via linjen, 2 ggr. haha :p nu ligger båda två på golvet, jag hade gjort en soffa på golvet innan de andra kom igår :D båda två däckade på golvet igår x) men jag vaknade av att jag låg i sängen, hmm undra hur jag hamnade där o.o   iaf , jag saknar gårdagen, som var aasskul :D (L)

Bloggar sen :)

roligt va de

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 23:20:14

heiiii. nu har oliwer och roggan gått hem.  jag och andrea hyrde the last song till oss förut. och mamma några till sej som jag och andrea ska kolla på sen. vi ska kolla på allt för min syster<3
iaf, först tog vi några bilder :p:p sen kollade vi på the last song och åt chips och godis , gött de.
och the last song är sorglig som sagt så jag och kortis typ lipa och sånt xd sen efter filmen så kollade vi på Legally blondes 2. men jag fattade ingenting av filmen, den var ass konstig o: hahaa. och satt vid datorn emellan allt xd men det var roligt :) eller vad tycker NI? :DMin snygging :Dfilmkväll

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 17:01:23

hejsan. ska ha filmkväll med kortis,oliwer&roggan snart (: kortis ska sova hos mej så vi ska kolla på massa filmer och käka gooodis och sånt. det gjorde jag igår också så kommer typ spy och sånt o: haha <3

bloggar sen

bilder

Kommentarer (0)

2010-09-11 @ 11:13:27

hej nu är jag hemma , andrea skulle på karate tidigt så jag gick hem :p så nu är jag hemma, igår så funkade inte internet på min mac hemma hos henne så kunde inte lägga ut bilderna o:hahaha snyggga vi är i anstiktsmask va ;-)


En bild på oliwer igår, vi möttes på skolan halv åtta ,

min dag - ska sova hos kortis

Kommentarer (0)

2010-09-10 @ 21:33:54

chacha bloggen <3 kortis är inne i duschen nu så passar på att skriva ett inlägg om vad jag gjort idag(:  som sagt, efter att vi hade varit hos mej ett tag så mötte vi roggan&oliwer. sen gick vi hem till kortis och kollade på She's the man :p den var assrolig som vanligt och det var trevligt trevligt :D
sen kom vi på idèen att köpa pizza så vi rastade tula ett tag(hennes hund) sen åt vi Hawaii pizzza. och sen gick vi till hemmakväll och köpte godis&hyrde film. sen gick vi till kortis igen och typ jag var asstrött. dom hade typ lagt nåt i våran pizza eller nåt xd sen gick roger&oliwer hem :( så jag och kortis tog på oss ansiktsmasker, ni får se bilder imon:) för nu ska vi kolla på filmen i hyrde förut: he is the girl. motsattsen till shes the man o;

hahaha

hejdåå <3

slutat tidigt =)

Kommentarer (0)

2010-09-10 @ 12:45:42

hejsan. sitter i mitt kök med dea, hon har också sin laptop  med sej, mohahaha ovanligt o: slutade 11.20 idag. assgött ju :) så gick hem till kortis för hon hade redan slutat så hon åt lite och fixade och sånt. sen gick vi hem till mej (: vi väntar tills roggan slutar sen ska vi träffa han&oliwer. det ska bli kulkul.

bloggar sen (: ♥

ALLA KOLLAR PÅ DENNA o:

kom nyss in

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 20:47:07

jag&kortis var med dom bästa förut. elina&oliwer alltså :D det hände en grej så vi fick trösta varandra lite.. älskar er♥   i alla fall, sen träffade vi på gino och var med honom lite, men vi var nog för tråkiga, för han stack :p kortis gick hem efter en stund så efter typ tio minuter stack vi andra också. här kommer sexiga bilder :D

en bild på mej&dea när jag och oliwer var på tve med henne ♥
pluggat & gjort kladdkaka o;

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 18:18:58

hahahaha, som vanligt gjorde jag och andrea kladdkaka :p och så har jag gjort matte& pluggat engelska o:
och så har vi tagit massa kort och chattat med folk :D här kommer bilder ;


älskar dej andrea <3

Elina musik

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 16:28:54

haha måste bara lägga upp denna o;   elina lyssnar  på björn rosenström& erik hassle 24/7
men men ska inte klaga, jag lyssnar ju på justin 24/7 ;)

denna låten med björn rosenström lyssnar hon på ofta så har börjat gilla denna ;


min dag.

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 14:54:52

idag var jag i skolan och vi hade massa lektioner, den sista lektionen hade vi bild :p  nu sitter jag hemma och ska snart städa mitt rum , för kortis kommer hit vid fyra&och då ska vi plugga och sånt (:

hörs sen ♥

snabbt morron inlägg

Kommentarer (0)

2010-09-09 @ 07:47:28

tjeenare, jag brukar aldrig göra detta egentligen. men eftersom jag väntar på att gå till skolan så får jag la göra det (: ska möta kortis kl åtta på skolgården så måste typ gå nu o; haha slutar 14.15

ses sen ♥

btw, läs :

Kommentarer (0)

2010-09-08 @ 21:41:22

http://kaxainte.blogg.se/     ( elina )

http://anonymiish.blogg.se/  ( oliwer )

elina♥kortis♥oliwer♥roger

Kommentarer (1)

2010-09-08 @ 21:40:37

heej (: kom in typ vid åtta. käkade och städade hamster burarna.
det är så att jag ska adoptera bort ozzy, och om det är nån här som läser som vill ha en gratis hamster? :)
det måste vara någon jag känner ofc, vill veta om du tar hand om honom ordentligt. ni kanske undrar varför jag ska ge bort honom, det är för att jag har ju två st och det är jätte jobbigt att ta hand om två stycken. så om nån glad människa som vill ? :D


I ALLA FALL. jag var med roger,elina,kortis&oliwer förut. jag&kortis var hos elina först sen skulle kortis på karate. sen kom oliwer och roger dit med, men vi gick ut direkt när dom kom xp♥ så vi gick till kortis  karate och väntade på henne. men vi väntade ganska länge så vi klättrade i massa ställningar, ni vet såna som dom använder när de ska bygga upp hus eller nåt sånt :p sen när hon kom gick vi till gamle och träffade dima ett tag :p♥ vi var mest på lekis och höll på :p sen skulle alla hem typ. bra dag ♥

bilder:
jordan i klassrummet (yygooa&glada elina hade pms idag :(


oliwweer :D


tarzan ♥♥


har slutat

Kommentarer (0)

2010-09-08 @ 13:22:01

heej, idag började halv 10. as gött att gå upp halv 9 :p första lektionen hade vi svenska med anette ,
det var bråkigt som vanligt, iaf på engelskan med agne och sista lektionen hade vi so. hade bara tre lektioner idag. egentligen skulle jag sluta 13.10  men vi fick sluta typ tjugo i ett för att det var bråkigt. heelt mobbat för alltid när det är bråkigt så får vi sluta tidigare istället för kvarsittning. men men jag bryr mej inte om dom, jag jobbar ändå och störs faktiskt inte av det o; hehe :) nu väntar jag tills kortis& dom slutar.

smexx o; <3

Kommentarer (0)

2010-09-07 @ 21:29:14

pics from the day u know

Kommentarer (0)

2010-09-07 @ 21:27:09

halloj, har precis kollat lite på idol men nu orkar jag inte mera :p men en sak som är konstig är att nästan alla var asbra ju o; det brukar alltid vara konstiga&roliga folk och sånt :;( haha <3
kortis gick på sin musikal grejs förut, så var med oliwer. vi gick hem till mej och käkade och jag pluggade lite kemi :p ♥ sen gick vi hem till helena och hämtade mina hamstrar haha typ hundra år efter. sen kollade vi på elinas fotbollsträning, fast vi orkade inte kolla hela tiden så vi gick till brandströmska och spelade basket med fotboll , king& passningar :P ( det ligger brevid fotbollsplanen )

bilder ;

gamle <3
chaa

Kommentarer (0)

2010-09-07 @ 15:15:36

hellu, skoldagen idag var rolig. första lektionen hade vi gympa första gången på hela min skoltid o;
vi körde fotboll, killarna mot tjejerna. haha tjejerna ville utmana killarna, & killarna gick ju självklart med på det :p killarna vann ju, typ med 8-1 eller nåt. sen kom jag på att jag hade glömt handduk hemma så jag fick gå hem och duscha &byta om. jag kom 20 minuter försent men jag fick ingen kvarsittning (yy' 
den bästa lektionen var på bilden xd för dima&jordan var typ kaxiga mot margareta (bildläraren) de kallade henne maggan och sånt och hon började typ lipa och sånt xd men men, sen skulle vi ha spanska. men spanska läraren är sjuk så stack till oliwer med honom. och för en stundsen kom kortis också. nu sitter alla med sin macbook och nördar o;

Ha det bra <3

haha här får ni en bild på dea&oliwer.morron

Kommentarer (0)

2010-09-07 @ 07:41:23

hejhej, nu sitter jag i köket tjugo i åtta och väntar på att jag ska gå :pp jag har gympa vid g-hallen kvart över åtta och det är en liten bit att gå så måste typ gå snart, men jag var bara tvungen att visa er en asrolig grej o; hahahahaha justin fick sej en "liten" överassking uppe på scenen.för dom som inte fattar så skulle justin sjunga one less lonley girl ibland till en utvald
tjej. han vet ju inte vem det blir, så när han kom ut och skulle börja sjunga så satt det
en gubbe där istället. hahahah, han skulle egentligen fått blommor också , men justin
kastade ut som o; faan att inte jag var där, asså igår natt så drömde jag att han hade
konsert i Argentina, och jag åkte dit själv utan kompisar, och att jag vinkade till honom
från publiken och han vinkade tbx, och så tog han upp mej på scen och sånt
underbar dröm, jag dog när jag vaknade T_T

BLOGGAR SEN <3

hej

Kommentarer (0)

2010-09-06 @ 20:45:43

tjjenare, sorry att jag uppdaterar så sällan, men jag försöker så gott jag kan, tror jag o:
hehe, idag slutade jag kl1  & var med roggan efter. vi var med varandra till typ fem för
han skulle ha träning. sen stack jag hem och åt, och sen kom oliwer&kortis till min
svale, så satt vi där och gjorde videos med andreas macbook :p sen gick jag
in och nu  är jag inne och snackar med folk på skype och gör en video med datorn,
andrea visade med assgrymt program :p

kladdkaka o;

Kommentarer (0)

2010-09-05 @ 18:19:01

heej igen :p efter jag hade duschat ringde oliwer och sa att han kunde göra nåt, så jag var med honom först. sen gick vi till lekis för att möta upp michel, efter det gick vi hem till elina, men hon stog och sminkade sig så vi fick vänta ute, sen kom hon ut (= det var ganska tråkigt o; sen skulle michel gå så gick jag,elina&oliwer in till henne och gjorde kladdkaka, sen åkte vi nånstanns xd och när vi var tbx te gamle så träffade vi kortis, jag var bara med dom ett litet tag för oliwer skulle dela ut tidningar och jag pallade inte för var helt seg eller jag är fortfarande det så gick in.  nu ska jag la ligga på soffan, softa&sen måste jag plugga.

min fina kladdkaka som var nästan uppäten på bildenT_Tgod morgon

Kommentarer (0)

2010-09-05 @ 12:12:20

heeej. jag har precis käkat frukost, jag åt kycklingspett&ris o;
i natt la jag mej vid fyra xd skypade med markus&linus i min
klass, vi snackade i fyra timmar. sen kände jag att jag höll på att däcka, så vi la oss. Idag vet jag inte vad som händer, btw är lessen för jag har massa fläckar på min MacBook skärm :p
Bloggar sen

En bra låt;

min dag

Kommentarer (0)

2010-09-04 @ 23:47:50

heellu, jag sov ju hos elina inatt och jag gick hem efter typ en timme efter jag vaknade eller nåt :p
sen gick jag hem och var hemma ett tag och visade datorn till mamma&pappa , dom hade inte sett den innan idag o; iaf, sen flippade jag ur för Jim har bankat ett stort hål i min dörr -.- blev as sur när jag märkte det xd sen träffade jag elina&oliwer igen =) vi satt i typ och läste tidningen på en bänk i typ fem minuter. sen gick vi till kinagungan och typ klättrade upp i såna där byggställningar (y) sen gick vi till nya kulan (ett ställe i gamle) och satt där och snackade om livet, tills jag kom på att jag ville ha pizza, eller det var ju alla för vi hade bara ätit frukost på hela dagen,haha. så gick hem och hämtade pengar, träffade roggan på vägen så snacka med honom också. sen gick vi till Alanyas och beställde en kebabpizza och tre coca color. ass gött. sen började vi prata om andar och saker som har typ hänt hemma hos sej och sånt, så alla blev typ as rädda och när vi gick ut så var det svinmörkt ute T_T
Så jag och oliwer följde elina hem en bit så gick vi två hem sen. nu har jag suttit och nördat vid min älskade mac :D:D (L)   här kommer några bilder från dagen ;

När vi brände upp oliwers reklam


Btw, träffade Gino,Jordan&Pidi på vägen =)
nya kulan


god morgon

Kommentarer (0)

2010-09-04 @ 10:25:57

Hellu, igår satt jag och elina vid datan till kl 2-3. jag somnade typ kl 2 och hon kl 3.
Vi skypade med massa folk och chattade :p det var trevligt iaf :D nu har jag precis
vaknat och det är skitvarmt ;o hehe bloggar sen <3

nördar hos elina (y)

Kommentarer (0)

2010-09-03 @ 18:07:58

Heeej :D idag var jag i skolan och hade svenska&so de första lektionerna. sen var det bamba och rast, sen skulle alla mötas i biblioteket och alla fick varsinn plats. alla fick varsinn dator och det fanns en vit duk på en fet vägg som en person visa hur en MacBook fungerar. Det var askul hahaha, sen fick vi tillgång till internet och så satt jag en liten stund och testade. Sen gick jag hem till elina. roggan&kortis var där, det var en stoor överraskning för jag visste it att de skulle vara där, blev asglad:) alla tre hade sina MacBookar också, så vi har suttit&nördat typ, och jag&roggan tog några bilder;omg, flabb!

Kommentarer (0)

2010-09-02 @ 21:37:32

bra dag till dålig dag-.-

Kommentarer (0)

2010-09-02 @ 19:42:27

Heejsan alla fina bloggläsare!!  idag var jag på "läger" med klassen. det var härligt för det låg ute på landet, vi gick landspromenader, och skogspromenader och hade enskillda samtal med lärarna. jag har lärt känna riktigt schysst kompisar. Pidi, markus och massa andrea (: jag är glad att jag började i denna klassen för jag trivs verkligen alla är väldigt snälla, men det finns några undantag och det tar vi inte här&nu ;o
där ute på landet fanns det massa djur, och det roligaste djuret var ett får som sög på min tumme och skiitsöta kultingar och massa andra djur, haha. vi åkte buss dit med buss och på vägen dit så jag, pidi,markus&gino lyssnade på justin bieber typ baby och sjöng SKITHÖGT  så alla typ satt och stirrade på oss, hahaha skitkul, samma på hemvägen ;) och pidi har lärt mej några justin bieber moves, asgrymt.
när jag kom hem så var jag superdeppig. det handlar inte om nåt som hände när vi var där borta, en annan grej jag inte tänker berätta. bara min bästa vänner får veta det för det är dom som hjälper mej, sorry.
så nu sitter jag hemma hos elina och lånar oliwers heta Macbook. ska få min imon, jag svääär vi kommer sitta och lana hela jävla dagarna :D  härligt (y) fast är fortf lessen så blablabla.

HA DET GÖÖÖTTT. kött fufan

Tips

Kommentarer (0)

2010-09-01 @ 20:38:33

hej igen xp gisela gick för en stund sen. nu ligger jag på golvet och läser massa bloggar, typ som;

www.kissies.se & www.fokis.se  och en underbar blogg som heter http://iiidaforsberg.blogg.se/
alla måste kolla in den :) jag diggar henne (yy)
Iaf, imon ska jag på nåt läger med klassen. har försökt få min lärare att fatta att det inte ens är ett läger för vi stannar bara några timmar. Det kallas faktiskt för UTFLYKT! men men, jag ser inte fram emot det , eller jo kanske.. för har ju lärt känna många i min klass och får hoppas på att jag lär känna dom ännu bättre efter imorgon :)
Nu ska jag läsa vidare.
Ha det :) ♥

Gisela

Kommentarer (0)

2010-09-01 @ 18:21:08

Tjeenare, är med gisela nu. Vi har varit ute hela tiden typ. Vi var med alice&vicki ett tag. vicki tog ut hennes råttor och alice tog ut hennes sköldpaddor. dom var skiitsmå och asssööta , mohahaha :pp

nu ska vi kolla på film och sånt typ;p
Iaf förut när jag och nästan hela klassen var vid kina tog jag en bild på allihopa;HEHE, ha det gött. <3

hemma

Kommentarer (0)

2010-09-01 @ 15:23:43

hellu. idag började jag halv tio i skolan. hade svenska sen engelska sen typ bambarast.

då träffade jag kortis&oliwer. kortis har fått sin Macbook, fatta hur suur jag är ;o hehe jag får min på fredag. för dom som inte vet så är det en mac dator, man får en  i skolan. Så det ska bli kuuligt.
Iaf, efter rasten skulle vi ta skolkort. jag blev säkert heelt miffad, blir alltid det på kort xd
slutade 13.15, så när vi slutade stack typ hela min klass till kinagungan. jag satte mej i den så kom typ alla och gungade , typ flög av och dog. säger vi. jag är helt seg nu, så vet inte vad jag ska göra riktigt. :( <3

aja ha det <3