> > A Blog By Nellie ♥ -

Pallar inte blogga

Kommentarer (0)

2010-12-27 @ 14:44:37

Hej, så alla vet så är jag hemma ifrån canarie öna men jag pallar inte skriva eller lägga ut bilderna, är inte alls på blogghumör ;o
hörs nån annan dag

Tidsintällt inlägg!

Kommentarer (9)

2010-12-18 @ 10:00:00

Tjenare, nu sitter jag säkert på ett plan och har det gött. Vet inte riktigt när jag kommer fram men det är jag nog snart hoppas jag :) Ni får ha det så gött i sverige och ha en god jul. Detta är sista inlägget jag skriver innan jag kommer hem ♥
HASTA LA VISTA BABY

Kan inte sova!

Kommentarer (4)

2010-12-18 @ 00:26:42

Hej, nu är klockan snart halv ett och jag ska egentligen gå upp vid fyra, man baah okej :o
Det var en kille som skickade denna låten till mig på PM, jag tycker den var bra.
Lyssna gärna :)

Packat klart!

Kommentarer (5)

2010-12-17 @ 22:19:24

Hejsan. Det är många som undrar vart jag ska någonstanns imorgon. Och för er som missat så ska jag till Gran Canaria, alltså till Spanien. Och jag ska gå upp vid fyra på morgonen imorgon, shit. Nog ingen idè att jag sover idag ju hahaha. Ska upp om typ sex timmar så :P I alla fall, har packat i min resväska, massa kläder och badkläder ofc. Och i mitt handbagage så innehåller det mina böcker, hårspännen, favoritparfymen och allt sånt där, inte så viktigt :P

Och det är gött för jag får äntligen använda mina favorit sommarshorts som jag får använda lite nu i förväg mohahaha. Men så att alla här vet, så kommer jag inte kunna blogga när jag är där :'( Mina föräldrar vill att jag ska vara leeeedig från allt sånt. Men men, så alla vet så kommer jag hem på lördag nästa vecka på kvällen. BILDBOMB!


För att visa att jag är svenne ♥ Eller okej, är finsk också men ah(a'




Ätit julmiddag

Kommentarer (13)

2010-12-17 @ 19:33:54

Hej:) Nu har jag precis ätit julmiddag med familj. Mamma, pappa, bror och morbror :P Har även lämnat min hamster (elvis) hos grannen, eftersom vi åker imorgon :) Fast det är en sak som oroar mig, att vårat flyg kommer att ställas in eller så, ifall det blir snöstorm. Och då måste man åka längre fram i veckan och det VILL JAG INTE. Jag har fucking väntat i två veckor ^^ Men jag hoppas inte det blir så, för då blir jag sur.
Fast om man tänker så, så blir det säkert så. SO DON'T EVEN THINK ABOUT IT :S

Ska ta och packa om en stund, för just nu ligger min brosha i mitt rum och slaggar -.-' Han har jobbat natt, och hans lägenhet ligger i Tuve så han pallar inte åka dit varje gång, och där vi bor ligger närmre.
Så jag skriver då , puss♥

Julfilmer med Sara! ;)

Kommentarer (4)

2010-12-17 @ 12:49:01

Hej igen! Nu kom jag och Sara hem ifrån en promenad och vi ska kolla på Nu är det jul igen 2 och 3.
Ettan såg vi ju igår ;) Jag och Sara sitter och fantiserar om när vi ska träffa Justin Bieber, och att vi ska fråga om han vill spela playstation med oss och säga HAAALLLO KAAJJ. Jag vet vi är väldigt normala, eller inte ............ senare när jag ska hem så måste jag packa och sånt viktigt, skriver då, puss och kram♥

God morgon!

Kommentarer (0)

2010-12-17 @ 10:55:37

Hellues! Nu har jag precis ätit frukost och ska snart hem till Sara och göra något med henne :D Vet inte vad >.0 Måste iaf hem i hyffsad tid eftersom jag måste packa och städa rummet och såna här grejer vettö. Jag har riktigt bad hair det också, störande! Men men måste dra mig nu.
Skriver sen puss ♥

Ni får en bild på mig från i somras:

Lite Justin Bieber

Kommentarer (3)

2010-12-16 @ 23:46:43


Det var riktigt gulligt gjort av honom! Hon skev en lista, av allt hon ville
ha ifrån honon, som sju av hans skjortor, nya kepsar, fyra konsertbiljetter
och one less lonley girl. Ja, han ger allt det där till henne och tar upp henne
på scenen och sjunger one less lonley girl för henne, riktigt gulligt
gjort ♥















Tack för alla fina kommentarer ! =)

Kommentarer (1)

2010-12-16 @ 22:57:38

Hej på er! :) Har nästan precis kom hem ifrån Sara, vi var hemma hos henne och kollade på Nu är det jul igen, den var rolig och bra, men jag hann inte se hela för pappa ringde mitt upp i allt och sa att jag skulle komma hem -.-'  Imorgon ska jag hem till Sara ganska tidigt (ska ställa klockan på tio) och så ska vi till skolan och hämta privata saker som vi har i våra skåp :)  Skriver imorgon och så kommer foton på packing och handbagage ;)

Puss och godnatt ♥

För er som missat!

Kommentarer (1)

2010-12-16 @ 16:07:21

Hej! För er som missat så strejkar 13 av 20 i min klass från skolan, ink mig då. För att våran klass är väldigt stökig och det finns personer som misshandlar folk och så, så för er som undrar varför jag inte är i skolan så är det ju drf :) Plus att jag är sjuk, i don't like it.

Och jag har en fråga.
Vad tycker ni fattas i denna bloggen?:        

- Min vardag
Jag skulle bli väldigt tacksam om ni kommenterade vad ni tycker :)
- Outfits
- Musik
- Foton
- Tävlingar
- Veckans blogg
- Frågestunder.

.

Kommentarer (14)

2010-12-16 @ 13:36:52


Kära Justin Bieber haterz, rosor är röda violer är blå, när gud gav människan hjärna, var fan var ni då ?

Godmorgon SVERIGE

Kommentarer (8)

2010-12-16 @ 12:55:15

Hej och hallå på er! :) Idag mår jag lite bättre, har inte feber och inte huvudverk. Men jag är fortf snuvig och nu har jg börjat hosta också :'( Jag låg och hosta hela natten. Men men, sånt är ju livet :) Nu tänkte jag ge er lite musiktips som är lite nytt i min playlist, jag verkligen älskar musik och jag vill dela med mig av de också :D







Okej, detta kanske inte var så speciellt nytt och så. Men det är det jag har börjat lyssna på nu :)


Ny design.

Kommentarer (4)

2010-12-16 @ 00:58:50

Tja! Nu har jag gjort en ny design, och en "header" med mig och Justin Bieber :D Det tog ett tag, och jaa jag vet att klockan är ett snart. Men ska ju inte till skolan, och börjar känna mig lite bättre, hoppas det håller tills imorgon alltså!
För jag vill verkligen träffa kompisar och sånt innan jag åker, och jag åker ju liksom på lördag :/
Aja, ha det så skönt så skriver jag mer imorgon! Puss

Snackar med Sara på skype ;)

Kommentarer (4)

2010-12-15 @ 21:09:51

Hejsan bloggen! Jag har inte skrivit så mycket idag, för jag har bara legat i min säng och spelat Super mario.Och jag har värvt ett av det and i like it ;) men jag vill spela mera , men jag hittar inga bra :( yeye, just nu snackar jag med Sara på skype, vi har snackat i snart tre timmar ;o Hahahihihahahao. jag vill bri frisk nu :'( men på fredag ska jag iaf träffa folk innan lördag för då åker jag till Gran Canaria baby :)




Svar på fråga

Kommentarer (1)

2010-12-15 @ 12:37:10

Det var en tjej som undrade vad boken och filmen heter.

Boken heter Clique - Inne till varje pris
Och filmen heter The Clique.

With you by my side, everything would be good

Kommentarer (0)

2010-12-15 @ 12:34:33

Hejsan! Jag vaknade första gången kl sex i morse, jag är sjuk och jag pallade inte ligga kvar i min säng och ha ont i halsen och helt febrig :( men jag somnade igen när jag satte på MTV. Har läst ur Inne till varje pris och ätit en clementin , det är det enda jag ätit idag, är inte speciellt hungrig när jag är sjuk :/ Iaf, är ensam hemma för mina föräldrar är iväg och växlar pengar till resan och köper bikinis och badkläder :P På något konstigt vis så blir jag alltid sugen på lakritsnappar när jag är sjuk ;o så det ska de köpat till mig, yummyy.
Ska spela Super Mario också, hittade en sjukt bra hemsida med massa banor och så :)

Late

Kommentarer (1)

2010-12-14 @ 23:55:53

Hejhej! Jag vet att jag skriver inlägg ganska sent, men jag ska ju inte till skolan, för att jag strejkar fortf plus att jag är sjuk ;( Och jag pallade inte skriva förut. Har precis läst ur min bok Clique, Inne till varje pris. Det är mitt boktips för er, det finns som sagt en film också, kan berätta vad det handlar om :)

Det är ett gäng som kallar sig för Clique. De är allihopa väldigt rika och de går i sexan. De bor i stora hus och bär de senaste modet och har bara märkeskläder på sig. De är ett gäng på fyra stycken tjejer som heter Massie,Kristen,Alicia och Dylan. Massie är "ledaren" av detta gänget och har ett gästhus utanför sitt hus. Hennes pappas kompis familj ska flytta in där tills de hittat eget hus, och det gillar såklart inte Massie, för de har en dotter som heter Claire, och hon är det TÖNTVARNING på. De mobbar henne för det mesta och kan inte låta bli att alltid säga lite elaka komenterarer till henne.

Såklart så är det en engelsk film, men boken är på svenska :P Jag personligen gillar inte såna folk som finns som är som dom här tjejerna, men det är alltid kul att läsa såna böcker och se såna filmer :D

Ska snart kolla på Blonde and Blonder, tror inte den är bra. Men vi får hoppas det :)

sjuk ;:'(

Kommentarer (5)

2010-12-14 @ 17:34:32

Hej, nu har jag feber och jag gillar det inte x) har bara tatt det lugnt och sååå, ska läsa min nya favorit bok Inne till varje pris, har sett filmen också och den är jättebra.





nu ska jag bara koppla av.

Öppnat alla mina julklappar idag o;

Kommentarer (3)

2010-12-14 @ 00:02:03

Hellues! Lite jul i förväg ;o jag öppnade alla mina julklappar idag när jag kom hem ifrån sara ... haha det gör ju inget eftersom kommer ändå inte vara i sverige i jul ;p <3
fick nästan allt på min önskelista, fick inte så mycket eftersom jag inte önskade så mke och så är resan som en julklapp och min everest också :)

Bakar kokosbollar

Kommentarer (2)

2010-12-13 @ 15:26:23

Hejsan, nu har jag och Sara precis bakat kokosbollar :D vi var ute en stund förut och tog lite frisk luft (:
Och vi ska kolla på Saw och sååååååååååånt. Abow lite flipp idag?

En bild på när vi spelade Wii kl tre på natten, vi snackade med
pidi då ;p

bjuder på bilden !




hörs sen♥

Vaknade nyss ...

Kommentarer (0)

2010-12-13 @ 12:58:59

Hej, nu har vi typ vaknat och vi gör inget.. HAHAH vi snackade med Pidi tills klockan 5 på morgonen :( sen sov vi, haha :P Nu ska vi käka frukost, ha det gött igelkött.

Ska sova över hos Sara <3

Kommentarer (1)

2010-12-13 @ 01:40:23

Hejsan , haha lite sent inlägg jag vet klockan är halv två på natten ;p imorgon ska nästan hela min klass strejka, för att få bort en viss person från klassen, och hela klassen förutom fyra stycken kommer att häänga på :) så vi kommer inte att komma till våran klass förrän han är borta, så vi går inte dit imorgon, vi har kollat klart på Saw, den första filmen. Nu ska vi kolla på The Ring och vi snackar med Pidi och Jordan nu, annars blir det för läskigt :( vi kommer att vara vakna hela natten , MOHHAHAHAHAh
ejdå sÅ'HFZ
H

Filmtajjm med Sara sen =)

Kommentarer (9)

2010-12-12 @ 15:11:42

Hejsan! Klockan sex ikväll ska jag till Sara och vi ska kolla på Saw. Vi ska kolla på så många vi hinner ,hon har alla :s
och vi funderar på att strejka ifrån skolan imorgon :) fast har lust att hugga dom som slog mig i fredags ;s



Dagens låt!

Kommentarer (8)

2010-12-12 @ 13:30:20

Förlåt igen!

Kommentarer (4)

2010-12-12 @ 13:23:04

Hej! Ibland vissa dagar känner jag att jag inte pallar att blogga, och det kanske ni har märkt :o i fredags så var jag ju med viktor, på kvällen när jag var hemma runt tio så kom jennifer hit och gick hem halv tolv, det var ruuuligt <3
sen igår var jag med jennifer :) vi hyrde Guds tre flickor, i love it, men filmen är typ sex timmar eller något så vi kollade inte klart hela, plus så åt vi kladdkaka ;) HAHA vi typ äter kladdkaka varje dag juu :(
idag vid sex ska jag nog vara med sara, och vet inte vad som heter innan det ;(
jag åker om sex dagar :) och då kommer jag inte kunna blogga, så jag tar vara på tiden som jag har nu att blogga så mycket jag kan :) men när jag kommer hem (dagen efter jul) så blir det ju bildbomber, exakt alla bilder kommer jag att lägga ut, och det blir nog mycket :(

oh goossh

Kommentarer (2)

2010-12-10 @ 21:46:09

Hejsan! idag har det varit en riktig skitdag o; det hände lite bråk i skolan, blev slagen och jag skolkade från lektioner. men aja, det är lite bättre nu. sen var jag med viktor, och vi chillade. och vi gick för en stund sedan till konsum och köpte monster och lussekatt :D i love it! yummyy.
och nu har jag värk i mina armar och jag skakar, nog av monstern :( ♥
Hejdoo

Morgon inlägg ;p

Kommentarer (0)

2010-12-10 @ 08:00:50

Godmorgon alla söta! Nu ligger jag i min säng och väntar på att jag ska gå, jag börjar om en kvart .. men jag pallar inte gå, fast jag ska ;) Idag slutar jag fucking kl tre, I HATE IT! Har fucking gympa, not good. Vet inte vad som händer efteer skolan, får vi la se då :P Jag längtar till den 18 nuu! det är bara åtta dagar kvar, mohahah första gången jag räknade var det 12 dagar? o;

PUSS hörs senaree efter skolan, kommer inte ha med mig datorn till skolan x) just because i don't orkar.

Varit med Jennifer <3

Kommentarer (0)

2010-12-09 @ 19:36:32

Tju! Kom hem för en stund sedan. Har varit med Jennifer, vi har varit hos henne hela dagen :) Har saknat dig bbygiirl <3  Jag är sjukt trött, och har ont i huvet :( hoppas jag inte håller på att bli sjuk ;o
har typ inget att skriva mera nuu.
puss

Dagens låt! (ar)

Kommentarer (8)

2010-12-09 @ 14:08:30

Gammal låt, men den väcker många minnen











Ja som sagt så ÄLSKAR jag Dead by april.
Och jag ÄLSKAR Rihannas nya album Loud :)

Inställd lektion

Kommentarer (0)

2010-12-09 @ 14:02:26

Hellu! Idag när vi slutade matten så sa david att våran musik är inställd så vi fick sluta ett istället för två ;) Nu har jag typ städat i mitt rum och sånt, är sugen på min och Jennifers kladdkaka .. Har fortfarande kvar lite hehehe.
Provet gick nog bra, hoppade över typ två uppgifter, jag är kung 8-)
vet inte när jennifer slutar så vet ej när jag ska vara med henne ;p;p

Har inte pallat blogga.

Kommentarer (0)

2010-12-09 @ 11:20:31

Hej, förlåt för att jag inte har bloggat. Men jag har inte varit på det humöret :P Jag är i skolan just nu, och gårdagen skrev jag ingenting, men det har inte hänt så speciellt mycket. Idag har jag matteprov och jag måste hjälpa min mamma efter skolan att handla för att hon ska städa hela lägenheten eftersom vi åker den 18, och det är ju inte så skönt att komma hem till en stökig lägenhet ;p Och jag är glad, igår kom jag på att när jag kommer hem så har jag ju två veckors lov kvar! Jag trodde att vi bara hade lov i en vecka, hahaha abow fick lite flipp :D
Sen efter att jag har hjälpt min mamma så ska jag vara med Jennifer i think. Saknar mitt moln ♥

Skriver när jag kommer hem,
puss och förlåt ännu en gång.

A shot at love with Tila Tequila

Kommentarer (1)

2010-12-07 @ 22:52:35

Nu ligger jag i min säng och kollar på A shot at love with Tila Tequila. Jag älskar det programmet så jäkla bra :D

I alla fall, jag har fucking matteprov på torsdag , GEOMETRI. Tror ni jag vet någonting om det eller?! Nej, precis :)
Så jag får kolla igenom lite nu, har ju sovmorgon imorgon så jag hinner lite :D









Älskar dig Jennifer Holst ♥

Kladdkaka

Kommentarer (1)

2010-12-07 @ 18:31:11

Tju bre. Nu har jag och Jennifer ätit våran DELICIOUS kladdkaka, kladdig blev den o:
Nu sitter vi och kollar på Pirates of the Caribean, ettan :) Den är suuuuperbra i swwwwweeeeaar.
Abow, lite flipp idag? ^^

Jennifer är på väg <3

Kommentarer (0)

2010-12-07 @ 15:29:08

Hej!

idag har dagen varit ganska lång ;p eller ja det kändes som det. tiden bara smyger fram, bara för att jag längtar för mycket kanske, haha :) Iaf, i skolan hände inget speciellt, slutade vid två. Jennifer är på väg hit och vi ska baka kladdkaka, haha är kladdkaks monster :( men vafan jag kan inte hjälpa det ju ;)
imorgon har jag sov morgon till halv tio så ikväll är jag uppe längre, då gör jag mina läxor :)
hejdå så länge, skriver om en stund♥

Gran Canaria

Kommentarer (2)

2010-12-06 @ 21:50:18

asså seriöst. på lördagen den 18 åker vi ju, och vi måste vara DÄÄÄÄR klockan fem, man ba, jag behöver inte sova nånting för om man bara sover typ fyra timmar så är man tröttare än  om man inte sover alls x)
kommer dö, är inte van vid detta :(

Dagens låt!

Kommentarer (0)

2010-12-06 @ 20:53:01



gammal låt men bra♥

Varit ute ;p

Kommentarer (0)

2010-12-06 @ 20:15:18

hellu, kom precis in, var ute med Jennifer och Viktor. Efter pysslet gick jag och Jennifer hem till henne och chillade, sen till mig och chillade ;) sen gick vi ut och mötte viktor och vi spelade in massa roliga videos, hahaha :P
och idag fick jag en tidig julklapp :) en röd everest jacka , haha typ mööögit

puss<3

Pyssel dags snart ;p

Kommentarer (3)

2010-12-06 @ 15:03:50

tjuuulluluue. nu har jag käkat lite mellanmål och ett stort glas med obo'y . i love it!
förra veckan i måndags så skrev jag att jag ska forsätta med att pyssla i biblioteket varje måndag,
och dit ska jag halv fyra :) gisela, jennifer, miriam vet inte vilka mer som kommer o:  det ska jag göra idag iaf, vet inte vad som händer efter det. kan inte sluta längta till fucking 18 ! ^^

Pyssel dags snart ;p

Kommentarer (0)

2010-12-06 @ 15:03:50

tjuuulluluue. nu har jag käkat lite mellanmål och ett stort glas med obo'y . i love it!
förra veckan i måndags så skrev jag att jag ska forsätta med att pyssla i biblioteket varje måndag,
och dit ska jag halv fyra :) gisela, jennifer, miriam vet inte vilka mer som kommer o:  det ska jag göra idag iaf, vet inte vad som händer efter det. kan inte sluta längta till fucking 18 ! ^^

Dagens låt!

Kommentarer (8)

2010-12-05 @ 19:43:35



känner juu han som sjunger .. (aa'

Varit ute ;p

Kommentarer (0)

2010-12-05 @ 19:42:06

halloj! förut mötte jag upp roggan och sen oliwer :) så var vi ute lite, så gick vi till biblioteket och kollade om Robert-Kim fortfarande låg i sin grav x) det gjorde han :) sen gick vi hem till elina och sånt ;p
ligger och lyssnar på musik som vanligt ♥ tänk vad livet skulle vara tråkigt utan musik ... :(
när jag ska till gran canaria så kommer jag inte kunna ha datan eller mobilen, eller mobilen kommer jag ta med mig så jag kan ta kort och sånt, *den är lika bra som en kamera* men kommer inte kunna messa nån ..
faaaaaaaan, kommer inte kunna leva x) det är om två veckor, det kommer nog gå snabbt, hoppas jag xp

Hemma:)

Kommentarer (16)

2010-12-05 @ 13:07:22

Halloj!

nu har jag precis tagit en låååååång dusch, en timme blev det, så jag är ett russin nu :(
nu ska jag äta frukost, haha jag vet lite sen frukost men men när man är seg så går det till så ;p
sen ska jag nog vara med roggan, kanske nån mer vet ite, :)
ligger och kollar på My Super Sweet 16 , alla får ju bara bilar i present, BORING!

Gran Canaria i jul :)

Kommentarer (0)

2010-12-05 @ 12:19:07

stannar en vecka, åker den 18 kommer hem dagen efter jul :)

Godmorgon SVERIGE

Kommentarer (0)

2010-12-05 @ 10:50:05

shoplahopilip. nu har jag och jennifer vaknat, och jag är död
jennifers man, så alla vet .. ta honom inte ifrån henne :(


idag ska jag la bara ta det lööööööögnt,
hejdåå majs

Sover hos Jennifer

Kommentarer (0)

2010-12-04 @ 19:13:02

HEEEJ!

efter en jobbig dag med massa bråk och tårar så sover jag över hos Jennifer.
Vi kollade på Saw III förut ;p för jag och Pernilla kollade inte på den igår xpp
iaf, så nu ska vi snart kolla på film och vi har köpt godis.

eventuellt ska jag åa till Gran Canaria i jul, ett annorlunda sett att fira jul på.
vill ju fira i snön egentligen .. men men kuligt XDxD

Förlåt för dålig uppdatering o.o

Kommentarer (0)

2010-12-04 @ 16:27:55

Shu

förlåt för dålig uppdatering .. IGEN! o.o
men förut när jag kom hem så började jag bråka med mamma och sånt, så jag kunde inte blogga xP
sen staack jag hem till jennifer och så, så gick vi och köpte kladdkaka. nu är jag hemma och väntar
på svar om hon får följa med mig till min morbror, hon kanske inte får :( <3 hoppas hon kan :)
isf blire bäst, ;p

Filmtajjm

Kommentarer (0)

2010-12-03 @ 20:44:07

TJU!

nu ska vi kolla på barnhemmet, sedan blir det saw :)
hört att den är läskig? :(

Träffat Kenza =)

Kommentarer (2)

2010-12-03 @ 19:40:29

Tjo!

har kommit till Pernilla för ett tag sedan, vi ligger i hennes säng vid varsin dator :)
efter skolan stack vi intill stan och vi fick typ vänta i över en timme i lång kö ^^
men när vi väl kom fram så fick jag en kram, och ta bild med henne och ett kort med hennes
autograf på (: Pernilla med såklart ;p sen gick vi till mcdonalds, asså vi var as hungriga :P
åt en cheesburgare och en blåbär/vanilj paj, skit gott.
vi träffade alina och zeinab i kön med (;
sen stack vi hem till mig, hämtade grejer och gick och hyrde film på hemmakväll ,
Saw III och Barnhemmet , skräckfilmer såklart ;)







pernilla&kenza 

jag&kenza




Saw

Kommentarer (1)

2010-12-03 @ 10:11:53

hahahah denna måste ses



jiqsaw doll skratt


han är skrämande ^^

Dagens låt!

Kommentarer (3)

2010-12-03 @ 09:20:00



blandad musiksmak jao!

Kenza i stan idag.

Kommentarer (2)

2010-12-03 @ 09:19:36

Hej!

nu har jag någon lektion och jag skriver på en berättelse, ganska bra än så länge :p
sen efter skolan (slutar tre) så ska jag och Pernilla åka till stan,
Kenza kommer dit vid Guldfynd så dit måste man ju åka, diggar henne :)
Sen ska jag nog sova över hos henne, och vi ska hyra någon skräckfilm,
ja som sagt jag älskar skräckfilmer ;) vi vet inte än vilken vi ska hyra.
men jag ska ta med min dator hem till henne, så jag kommer att kunna
uppdatera men nog inte under dagen ;p

Dagens låt!

Kommentarer (1)

2010-12-02 @ 21:09:37



jag och kevin diggar denna låten :D

Varit med Jennifer <3

Kommentarer (1)

2010-12-02 @ 20:47:30

Hej!

nu har Jennifer stuckit hem, gick hem till henne efter skolan och vi kollade på riversida, en serie som gick förr på svt, typ som andra avenyn :) och sen kollade vi på gubbar på google som såg kuliga ut, och vi fick världens skrattattacker o: kunde fan inte andas, hahaha ^^ kul var det iaf. sen gick vi hem till mig sen käkade jag och sen satte vi på en film som heter Ebba och Didrik. HAHAHA, en gammal film från när jag typ var nio år :D skitbra! :)
nu har hon gått iaf, sorry för dålig uppdatering idag men har inte riktigt haft tid.
hejdå puss :*

Fortsättning på min önskelista

Kommentarer (2)

2010-12-01 @ 21:08:06

Ja, ni kanske hann se min lilla del av önskelistan för ett tag sedan? I alla fall har kommit på mera grejer ..

Grafitti nagellack




Britney spears parfym, den är uuunnderbar har haft en sådan, men tappade bort den >.< ?
Lyckat va, nej men detta är min favorit ever. Måste ha en ny!




Justin biebers nya skiva+bok




det är mycket mera, men nu när jag ska skriva ner det så glömmer jag bort det -.-'

anyways, idag påminnde Elina mig att öppna första luckan på julkalendern, jag hade glömt bort det ^^
haha, men jag älskar verkligen de chokladen som finns där i, delicous *stavning*

Varit med Elina :)

Kommentarer (2)

2010-12-01 @ 18:40:48

♥Sho!

har varit med elina, vi var hemma hos henne och snackade och hade treevligt (:
vi har varit bästisar en gång i tiden, men vi är inte det längre.
men vem vet?
vi kanske hittar tillbaks till varandra någon dag.
ska göra läxor och ta det lugnt, känner att jag håller på att få huvevärk igen
och jag är trött! -.-'
känner för att ta ett varmt bad och dricka c-vitamin.
vi hörs, puss

Bakat kladdkaka (y' :)

Kommentarer (3)

2010-12-01 @ 15:34:12

Tja!

nu har jag precis bakat kladdkaka, det ska bli jättegott för har varit sugen på det i veckor men aldrig orkat göra en xd
jag mår bättre nu, jag tror att det berodde på att jag var svintrött o.o även fast jag hade sovmorgon så är jag så trött iaf .. men men sånt är livet, just nu lyssnar jag på Pray, den tröttnar man aldrig på ♥
sen vid fyra eller fem ska jag vara med elina, pallade inte förut ja, för var seg ;p

hörs senare, puss

Pray music video :)

Kommentarer (0)

2010-12-01 @ 13:40:50



blir tårögd (:

Engelska snart !

Kommentarer (0)

2010-12-01 @ 10:34:55

Hej!

nu sitter vi och väntar på att engelskan ska börja.
idag kom Sara till skolan :)
hon har haft vinterkräk sjukan.
plus så känns det som att jag ska bli sjuk också :o hoppas verkligen inte det.
idag slutar jag vid ett och vet inte än vad jag ska göra efter skolan.
frågade jennifer om hon vill göra något men hon har inte frågat än.
annars ska jag vara med elina, om hon fortfarande kan alltså (:
men någonting blir det ju.
ha det bra så länge, så hörs vi efter skolan :D

puss ♥